Wiebe Tolsma

Wiebe Tolsma

Management Zorg en Behandeling
1273MT Huizen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-03-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Wiebe Tolsma, 43 jaar, manager in hart en nieren en Lean Green Belt Lcs level 1b gecertificeerd. Ik heb een theologische achtergrond en spiritualiteit is voor mij praktisch. Het gaat voor mij over betekenis geven, werken met passie vanuit een interne drive om echt het verschil te maken voor de cliënt. Tolsmanagement staat voor erkenning, gunning, aandacht en persoonlijke groei enerzijds, maar anderzijds, ook juist daardoor, je plaats en verantwoordelijkheid nemen in de maatschappij. Verbinding maken, samen kleine stapjes zetten naar een beter team, een beter bedrijf, een betere wereld.

Specialisatie en expertise

Aan de slag met datgene waar het werkelijk om gaat, namelijk: wat is de toegevoegde waarde van uw zorgorganisatie? Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van in en extramurale multidisciplinaire behandelteams. Ik ondersteun organisatie ontwikkeling voor ondernemingen in de zorg, in het bijzonder organisaties als: GGZ; OGGZ; maatschappelijke opvang; jeugd; ouderen; middel en kleine organisaties eerstelijns praktijken waaronder: paramedici; tandartsen; tandtechniek.

Een bedrijf is een complex geheel, je kunt niet het ene oppakken en het andere laten liggen. Met mijn ervaring ben ik in staat het geheel te overzien. Ik werk allround en zorg dat elke veranderstap, op welk niveau dan ook, in lijn is met de doelstelling.

Ik ben enthousiast en werk systemisch en planmatig. Ik word blij van het samen optimaliseren en streven naar continue verbetering. Ik ben een betrokken ‘mensen-mens’, doortastend, integer en vasthoudend. Als u niet met de ‘botte bijl’ door uw bedrijf wilt gaan, maar wel resultaat en verandering wilt zien, dan is Tolsmanagement uw partner!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten