Tomirrow

Tomirrow
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-05-2013
Opdrachten
6
Laatste opdracht
07-05-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Tomirrow is een onderneming die organisaties en bedrijven helpt hun dienstverlening te verbeteren door innovatie en duurzaamheid toe te voegen. Op dit moment ontwikkelen we meerdere producten, waarmee retailers hun individuele klanten beter leren kennen en de ondernemers helpt deze kennis proactief te gebruiken in de communicatie met hun klanten.

Hoe werken we bij Tomirrow? Daar hebben we 4 kernwaarden voor geformuleerd. Die houden ons scherp en alert. Ze zijn een belofte: zo gaan we met elkaar om. Intern en extern.

Wij maken plezier
We werken met mensen die ons plezier bezorgen en bezorgen de mensen waarmee we werken plezier. Samen gelukkig worden van het werk dat we doen. We zijn optimistisch over de toekomst en geloven in de mogelijkheid deze samen te bouwen.

Wij doen het samen
Samenwerken is noodzakelijk. Ieder van ons draagt z’n eigen verantwoordelijkheid, maar niemand maakt in z’n het product eentje. Samen vieren we successen, samen nemen we ons verlies. We delen opbrengsten en kosten met elkaar. En twee weten meer dan één.

Wij ontdekken
Wij zijn nieuwsgierig. We willen weten wat er speelt in de wereld. We luisteren goed, kijken om ons heen met een ‘open mind’. We stimuleren en inspireren elkaar en onze klanten. We vergaren continu kennis en nieuwe mogelijkheden. Met deze ontdekkingen vernieuwen en verbeteren we onze werkwijze en processen.

Wij blijven leren
We zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen. En er is maar één manier om erachter te komen of een idee goed is: learning by doing. We willen voortdurend vernieuwen, en fouten zijn waardevol. Zonder fouten geen vooruitgang. We blijven ook onszelf ontwikkelen, omdat we werken in een wereld die razendsnel verandert. Feedforward helpt ons verder te komen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten