Robert Aniba - Dotweb Selective

Robert Aniba - Dotweb Selective

.Net development
122 Schiphol-Rijk (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-03-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Op dit moment is er een tekort aan .NET en Sharepoint 2007 specialisten. De vacature sites op het internet staan er bol van. Bedrijven staan te springen om goede kandidaten. Wij als Dotweb Selective willen u graag helpen door de inzet van gecertificeerde Microsoft .Net specialisten met werkervaring. Onze mensen zijn Microsoft Certified Professional Developer(MCPD) én Microsoft Certified Solution Developer (MCSD). Dotweb is Microsoft Gold partner.

De specialisten maken deel uit van een internationaal team dat ondermeer is opgeleid binnen Dotweb Siberia; Dotweb’s eigen softwarecentrum in Rusland. Alle specialisten hebben 1 tot 5 jaar werkervaring, zijn in vaste dienst bij Dotweb en wonen en werken in Nederland. Onze medewerkers hebben een universitaire vooropleiding en spreken uitstekend Engels. De leeftijd varieert tussen 22 en 35 jaar.

Sinds eind 2005 hebben wij een vestiging in Tomsk (Rusland) en zijn een strategische samenwerking aangegaan met de TPU (technische universiteit van Tomsk, nr 4 op de ranglijst van Russische universiteiten) en Microsoft Russia. Via onze dochteronderneming Dotweb Siberia werven wij ervaren .NET specialisten speciaal voor de Nederlandse markt. De tariefstelling is zowel voor detachering als projecten zeer concurrerend.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten