Topic Travel Vakantiehuizen

Vakantiehuizen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-09-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
07-09-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Topic Travel begon 21 jaar geleden als traditionele direct seller op het gebied van de verhuur van vakantiehuizen. Nu is Topic Travel uitgegroeid tot een uiterst succesvolle en gerenommeerde online aanbieder van de betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië.
Topic Travel dankt dit succes aan een integere en zorgvuldige bedrijfsvoering, de betrouwbare informatie aan klanten en de strenge productselectie. Ons team van 45 medewerkers adviseert en verkoopt dan ook uitsluitend uit het eigen programma.

Topic Travel biedt een moderne werkomgeving met prachtig uitzicht op zee. Een platte organisatie met een informele sfeer, waarbinnen eigen initiatief en verantwoordelijkheid, communicatie en gevoel voor humor belangrijk zijn. Topic Travel biedt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de gedreven marketeer die we zoeken en woon je in de regio Den Haag, reageer dan en mail je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@topictravel.nl.

De vacature staat open tot 30 september 2011. Voor vragen kun je contact opnemen met Stefania Pionca van Personeelszaken.

Topic Travel: www.topictravel.nl, telefoon 070-416 8 416


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten