HarperCollins Holland

HarperCollins Holland

Uitgeverij van boeken
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-09-2012
Opdrachten
2
Laatste opdracht
26-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

HarperCollins Holland is een snel groeiende moderne uitgeverij, actief in verschillende genres (fictie = romans & thrillers, non-fictie, YoungAdult) en in verschillende verkoopkanalen (boekwinkels, online, supermarkten, ebooks, export, webshop). HarperCollins Holland is onderdeel van HarperCollins Publishers, een van 's werelds grootste uitgeverijen , actief in meer dan 15 landen en onderdeel van NewsCorp.
Sinds de oprichting in 1975 is HarperCollins Holland onder de merknaam Harlequin uitgegroeid tot de grootste uitgever van romantische fictie van Nederland en Belgie, en bekend van de romantische reeksen als Bouquet, Intiem en Doktersroman. Daarnaast is HarperCollins trots uitgever van (inter)nationale topauteurs zoals Nora Roberts, Tess Gerritsen, Julie Kagawa en Karin Slaughter.
In ons moderne kantoor in Amsterdam werkt een hecht team van ongeveer 25 mensen aan de publicatie van meer dan 400 boeken per jaar. Een sterk en trouw team van freelance vertalers, redacteurs en correctoren helpt ons om deze prachtige boeken uit te geven.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten