Cors Snijders

Cors Snijders

Internet software toepassingen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-09-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TotalWeb groeit: nieuwe gezichten

"TotalWeb groeit!"

Daarom zijn we continu op zoek naar ervaren mensen die ons team komen versterken, zoals C#/.Net/SQL Server programmeurs, Systeembeheerders, Projectmanagers, ….
We werken met eigen mensen, freelancers en ZZP-ers. Professionals die een project tot een goed einde brengen. In toenemende mate willen onze klanten zelf de regie houden en vragen ze ons om deskundige mensen. In dat geval doen wij het project niet zelf, maar detacheren we.

Wij zijn een informeel en open bedrijf met een professionele club mensen. TotalWeb zoekt mensen met passie en hart voor hun vak. Bij ons ben je geen nummer: wij vinden dat in een persoonlijke en relaxte werkomgeving je kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Bij TotalWeb werken we tijdens elk project in teams met verschillende achtergronden en disciplines. En we werken virtueel! Wij vinden het, als maatschappelijke verantwoorde organisatie, onnodig dat professionals hun tijd verdoen in de file. In geval van detachering werk je op locatie van onze klant.
Onze klanten zijn verspreid over het hele land.

Indien je je vindt in onze aanpak en denkt dat je voor ons van toegevoegde waarde bent dan nodigen we je van harte uit om te reageren op onze projecten door je gegevens en CV naar ons te mailen: cors@totalweb.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten