TPS

TPS

Flex, projecten, outtasking binnen de back office, denk aan o.a. hypotheken
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-05-2014
Opdrachten
5
Laatste opdracht
16-09-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TPS gelooft in mensen.
TPS gelooft in ondernemen.
TPS gelooft in groei en ontwikkeling van mensen.
TPS gelooft dat werken in een ondernemende omgeving mensen helpt hun groei en ontwikkeling te realiseren.

TPS creëert samen met haar klanten en professionals een ondernemende omgeving waarin iedereen continue wordt uitgedaagd om zijn talenten te ontwikkelen en het iedere dag weer beter te doen. Dit doen we door te triggeren, de comfort zone te verlaten, de grenzen te verleggen en buiten de gebaande paden te denken.

Resultaat staat bij ons voorop. Om dat te bereiken zijn we eigenwijs. Confronterend als dat moet. Innovatief als daar ruimte voor is. Groei, verandering, verbetering, daar gaan we voor. Zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze professionals.

Wij helpen bedrijven en organisaties met complexe back office administraties resultaatgerichter en efficiënter te werken.Met flexibele capaciteitsoplossingen, zoals detachering, projectuitvoering en outtasking.

Wij zijn TPS

Onze focus

Ons werkveld is een dynamische wereld van corporate organisaties met complexe back office administraties en omvangrijke transactieverwerkingen, zoals: banken, verzekeringsbedrijven, utility- en telecombedrijven. Met veranderende wet- en regelgeving, fusies, overnames, fluctuerende dekkingsgraden, explosieve groei van online dienstverlening, de kredietcrisis, zorgfraude, de roep om meer transparantie en de wens van de consument om zelf in control te zijn.

In deze wereld willen wij het verschil maken. Wij focussen ons op organisaties die actief zijn in

schade-, zorg- en inkomensverzekeringen
levensverzekeringen en pensioen
hypotheken en kredietverstrekking
telecom
utility

Onze aanpak richt zich op het realiseren van meetbare toegevoegde waarde voor onze klanten, en we vertalen onze dienstverlening altijd naar concrete resultaten en output. Met garanties over kwaliteit en kwantiteit.

Check voor meer: www.tpsgroep.nl Geïnteresseerd? Bel 020 760 79 00


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten