NCOI Groep

NCOI Groep

Opleidingsinstituut
1213PD Hilversum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-04-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
21-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar wij als NCOIGroep voor staan. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. We wilden hét opleidingsinstituut van Nederland zijn. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Die doelen zijn inmiddels behaald. We zijn veruit dé opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, hun vaardigheden, hun competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En blijven het. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland. Welkom bij NCOI Groep.

Specialisatie en expertise

Opleidingen en trainingen voor werkend Nederland.

Overige informatie

nvt


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten