Translavic

Vertalingen
Markelo (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
31-01-2005
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Translavic BV - een marktleider in vertaaloplossingen gespecialiseerd in de Oost-Europese talen - biedt een volledig pakket aan services, waaronder tolken, software localization, DTP en print- en drukwerk.
Het professionele team van Translavic richt zich op het vertalen van technische documentatie, juridische correspondentie en marketing materiaal, en staat opdrachtgevers terzijde onafhankelijk van taalcombinatie of vakgebied.

Translavic werkt met een groep van vaste vertalers die woonachtig zijn in het land van hun moedertaal. Zij worden gestuurd door het projectmanagement in Nederland, dat ook borg staat voor de kwaliteitscontrole. Mede hierdoor wordt een kwalitatief goed vertaalde tekst met perfect gevoel voor de betreffende taal gegarandeerd.

Door de unieke opzet en specialisatie kan Translavic opereren op een hoogst efficiente wijze met als gevolg zeer concurrerende tarieven voor onze opdrachtgevers. Interne procedures zorgen voor nauwgezette vertalingen van de hoogste kwaliteit. Projectmanagement, proofreading door een 2e vertaler en volledige kwaliteitscontrole zijn standaard inbegrepen.

Specialisatie en expertise

vertalingen - translations - Pools - talen - vertaalbureau - oost europese talen - talen - vertalen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten