Transparant recruitment

Transparant recruitment

Uitzenden en werving en selectie
Rhoon (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
02-02-2016
Opdrachten
4
Laatste opdracht
28-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Transparant Recruitment heeft als doelstelling om op een professionele wijze samen te werken met zijn opdrachtgevers en kandidaten, en dit op een open, integere en toekomstgerichte wijze met als doel om vraag en aanbod op het gebied van personeelsvoorziening met elkaar in balans te brengen. Transparant Recruitment is specialist in werving en selectie van starters en professionals met een MBO+, HBO of WO achtergrond. Onze doelgroep bestaat uit ambitieuze kandidaten die toe zijn aan een eerste of volgende stap in hun carrière.

De dienst die Transparant Recruitment aanbiedt is inzetten van goed en juist gekwalificeerd personeel en dan met name op IT of Finance vlak.

Specialisatie en expertise

OVER TRANSPARANT RECRUITMENT

Goed en juist gekwalificeerd personeel inzetten aan de hand van een duidelijke, eerlijke en vooral betrouwbare werkwijze, dat is Transparant Recruitment. We ontzorgen onze opdrachtgevers op elk mogelijk vlak in hun zoektocht naar de perfecte kandidaat.

Transparant Recruitment denkt mee en is zeer flexibel. Door onze specialistische kennis in de recruitmentwereld kunnen wij sneller handelen en binnen korte tijd grote stappen maken.

We zijn actief in meerdere sectoren: Management Support, Marketing, Logistiek, Techniek, Sales, Vastgoed en Commercieel. Ons specialisme ligt binnen IT en de Financiële sector. Zie voor een overzicht van onze vacatures onze vacaturepagina.

Transparant Recruitment staat voor

Open communicatie
Duidelijke afspraken
Transparant


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten