Trifier B.V.

Trainings- en adviesbureau in de zorg
5121JE Rijen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-08-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
27-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Trifier is een advies- en trainingsbureau voor zorg en welzijn. We ondersteunen zorginstellingen door middel van training, advies en onderzoek op het gebied van preventie van en omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag. Van praktische trainingen voor professionals en teams tot advisering en onderzoek op strategisch niveau en veiligheidsbeleid.

Onze adviestrajecten en trainingen zijn gericht op het bevorderen van veiligheid en vrijheid, juist in situaties waar veiligheid en vrijheid elkaar dreigen te beperken. Bijvoorbeeld in escalerende omstandigheden, conflictsituaties, bij grensoverschrijdend gedrag of agressie.
Binnen deze thema’s bieden we ontwikkeltrajecten op het gebied van:

  • Individuele ontwikkeling

  • Teamontwikkeling

  • Organisatieontwikkeling

Specialisatie en expertise

Onze expertise bestaat uit de unieke combinatie van praktijkervaring in de zorg, wetenschappelijke kennis, eigen onderzoeksmethoden en didactisch onderbouwde leermethoden. Onze mensen komen zelf uit de zorgpraktijk en kennen het zorgveld daardoor als geen ander. We werken met eigen ontwikkelde, wetenschappelijke en in de praktijk bewezen leer- en ontwikkelmodellen. De basis van onze werkwijze is de Human Right Approach, waarbij de veiligheid en rechten van zowel cliënten als professionals centraal staan.

We werken landelijk en internationaal voor grote en kleine instellingen in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en algemene ziekenhuizen. Daarnaast participeren en adviseren we nationaal en internationaal in diverse zorg- en overheidsgerelateerde netwerken zoals GGZ Nederland, NCTV, RAN, Veilig Publieke taak en COAP.

Door de combinatie van ervaring en kennis uit de praktijk, onderzoek en samenwerking met diverse kennispartners en zorginstellingen in binnen- en buitenland, zorgen we voor altijd up-to-date ontwikkeltrajecten die aansluiten op actuele thema’s en wetgevingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten