TriMM

web design, development en maintance
Enschede (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-06-2010
Opdrachten
7
Laatste opdracht
10-05-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De juiste mix
Het toepassen van multimedia en alles wat daarvoor nodig is, dat is wat we bij TriMM doen. Internetsites en webapplicaties, maar ook een cms op maat of een dvd: wij stellen de juiste mix samen waarmee de klant het meest optimale resultaat kan behalen op het gebied van interne en externe communicatie, training, kennisuitwisseling en het aansturen van processen.

Vloeiende interactie
Met een team van specialisten – grafisch ontwerpers, interaction designers, webdevelopers en programmeurs – maken wij een interactief product op maat. Wij zorgen voor een vloeiende, gebruiksvriendelijke interactie zowel voor als achter de schermen.

Totaalpakket
We willen mooi en compleet werk leveren. Daarom ondersteunen wij klanten vooraf graag met een advies op maat en na oplevering ook met onderhoud, het plaatsen van content en het aanpassen van het product. Maar ook voor hosting en gebruikersanalyses kunnen klanten bij ons terecht.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten