3XCO - 'TripleCo'

Apps voor bedrijfscommunicatie, -tevredenheid en efficiency
6002EC Weert (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-07-2016
Opdrachten
4
Laatste opdracht
11-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TripleCo AmbassadorApp

… soft on people hard on business …

De TripleCo AmbassadorApp is een online softwareapplicatie (app) voor de efficiency- en rendementsverbetering van bedrijfsprocessen, hrm, online communicatie en online marketing. TripleCo AmbassadorApp is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en overheden vanaf 50 medewerkers. Door met modules te werken kan per bedrijfstak of dienst maatwerk worden geboden. TripleCo AmbassadorApp is een praktische online tool voor intern en extern gebruik. Denk aan toepassingen voor bedrijfsintranet (telefoonboek), managementinformatie (statistics), interne communicatie (nieuws, tips, vergaderingen, chats), call center en klantenservice (klachten, schade, storing).

Klanten
TripleCo AmbassadorApp is operationeel bij premium ondernemingen in de verzekering, openbaar vervoer en schoonmaakindustrie. Referenties worden op verzoek verstrekt.

www.3xco.nl

Specialisatie en expertise

TripleCo AmbassadorApp is een online tool van 3XCO. 'TripleCo' is een jonge onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van apps voor midden en grootbedrijf, entertainment en overheid. De softwaretoepassingen van 3XCO bieden maatwerk voor de efficiency- en rendementsverbetering van bedrijfsprocessen, hrm, online communicatie en marketing. 3XCO - spreek uit: TripleCo- staat voor Corporate + Company + Communication.

Power-S
3XCO is preferred partner van Power-S. Een coöperatie van creatieve ondernemers in concepten, strategieën en marketing. Gespecialiseerd in websites, apps, design, animaties, online communicatie en online maketig. Gespecialiseerd in Power-S is gevestigd in Eindhoven (Strijp-S).

www.power-s.nl

Overige informatie

Adres

3XCO - 'TripleCo' - is gevestigd in Weert (nabij Eindhoven). Het kantoor is strategisch gelegen in het high-tech-hart van Nederland, België en Duitsland. Parkeergelegenheid is beschikbaar direct bij het kantoor.

Gouverneurlaan 5
6002 EC Weert
Nederland


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten