Menno Stom

Menno Stom

Direct Sales
1052WL Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-10-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik heb een hoge interesse in het werk als zelfstandig ondernemer. Ik ben er achtergekomen dat sales en marketing mijn roeping is. Ik wil de belangen van mijn klanten behartigen en tevens de vrijheid genieten van het ondernemen, bij uitstek een geschikte ondernemer. Ik handel direct en adequaat en heb een sterke overtuigings kracht wat een goede eigenschap is voor het starten van een onderneming in de marketing branche.

Mijn persoonlijke doelstelling is een succesvolle onderneming. Ik beschik over een krachtig doorzettingsvermogen wat goed ten pas komt bij het exploiteren van een onderneming. Een eventuele uitbreiding van de onderneming zal een mooi resultaat zijn. Ik wil mijn droom nu eindelijk werkelijkheid maken. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om mijn persoonlijke doelstellingen te behalen

Overige informatie

De 3P's

Mijn strategie lijkt veel op die van Joseph McCarty, alleen hanteer ik dan niet de 4p's maar de 3p's, omdat de 4e P (prijs) afhankelijk is van de opdrachtgever en ik mijn bespaar advies gratis aan de klant aanbied. De 3p's van Trippple Marketing staan voor Product, Plaats & Promotie. Hier onder een korte samenvatting:

Product: Ik neem het product van de opdrachtgever onder de loep en bekijk welke USP's er zijn en gebruikt kunnen worden om de vrucht zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook word er intensief gekeken naar de concurentie om het onderscheidend vermogen te bepalen.

Plaats: Voornamelijk winkelcentra zijn plaatsen waar commercie dominant aanwezig is. In overleg met de opdrachtgever word bepaald in welk gebied het product aan het licht word gebracht.

Promotie: Het gaat hier om het koud benaderen van willekeurige of geselecteerde personen of bedrijven, met productverkoop als doel. Dit gebeurt in eerste instantie in de vorm van colportage.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten