Trivoor Bouw en Infra

Projecten in Bouw en Infra sector
Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-11-2007
Opdrachten
24
Laatste opdracht
15-12-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Samenwerken met ZZP-ers

Trivoor werkt professioneel en met plezier samen met freelancers of zzp-ers. Er zijn verschillende mogelijkheden tot samenwerking, graag zetten wij uiteen hoe de samenwerking tot stand kan komen en welke voorwaarden Trivoor daarbij hanteert. Als je vervolgens nog vragen hebt, een toelichting wenst of een afspraak wilt inplannen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of je gegevens achterlaten. Uiteraard worden deze vertrouwelijk behandeld.

De eerste stap die je kunt zetten is het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Tijdens dit oriënterende gesprek bespreken we je achtergrond en ervaring, en gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Als we in kaart hebben gebracht wat je mogelijkheden en wensen zijn, maken we afspraken over de verder te volgen procedure. We bespreken de voorwaarden van Trivoor en die van mogelijke andere partijen. In het geval van een potentieel samenwerkingsverband met één van onze opdrachtgevers, geven onze adviseurs een zo volledig mogelijk beeld van het project, de werkzaamheden en de werkwijze van de betreffende organisatie.

De tweede stap is het kennismaken met de opdrachtgever zelf en zijn project. Op de werklocatie krijg je toelichting op de werkzaamheden, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de wensen van onze opdrachtgever. De gesprekken zijn in dit stadium vrijblijvend en vertrouwelijk. Ook dit gesprek wordt onder leiding van Trivoor geëvalueerd. Bereiken we overeenstemming over het uit te voeren project, dan stelt Trivoor een "overeenkomst van opdracht" op. Een voorbeeld van een dergelijke overeenkomst kunnen we u op verzoek geven.

Naast de getekende overeenkomst, heeft Trivoor nog de volgende zaken van u nodig om de opdracht definitief aan u te kunnen verstrekken:

uittreksel handelsregister Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maanden);
verklaring Arbeidsrelatie, betrekking hebbende op de uit te voeren werkzaamheden (var wuo, afgegeven door de Belastingdienst);
indien van toepassing: een verklaring betalingsgedrag sv-premies én loonbelasting van de Belastingdienst;
afschrift verzekeringspolis WA en Aansprakelijkheid Bedrijven;
overzicht van opdrachtgevers en uitgevoerde projecten van afgelopen 2 jaar.
Zodra het project is gestart, houdt de adviseur van Trivoor persoonlijk contact met alle betrokkenen. De voortgang wordt doorgesproken en er worden officiële evaluaties gehouden.

Tot slot somm


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten