Trivoor bouw en infra

detachering, werving en selectie
Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-10-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-10-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dit is Trivoor

Wij kijken verder
Wij helpen mensen aan hun ideale technische baan in bouw en infra. Dat doen we al jaren en met succes. We hebben geleerd dat niets zo goed werkt als persoonlijke en oprechte interesse in kandidaten. We kennen de markt en we zorgen dat we de mensen (leren) kennen. Dat is onze kracht.

Wij zijn transparant
Wij laten ons afrekenen op onze afspraken. We geloven in openheid, eerlijkheid en plezier in ons werk. We focussen ons op de regio en we zijn sterk persoonlijk betrokken bij wat we doen. Door onze landelijke spreiding kunnen we ook landelijke projecten en trajecten aan.

Wij werken samen
In 2004 is onze zusterorganisatie VONK vindt! ontstaan. VONK is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Trivoor en onze moedermaatschappij Vrijborg. VONK specialiseert zich in de banen die wij niet bemiddelen: de niet-technische vakgebieden in bouw en infra. VONK vindt! wat u zoekt. En u vindt VONK op www.vonkvindt.nl.

Samenwerken met ZZP-ers

Trivoor werkt professioneel en met plezier samen met freelancers of zzp-ers. Er zijn verschillende mogelijkheden tot samenwerking, graag zetten wij uiteen hoe de samenwerking tot stand kan komen en welke voorwaarden Trivoor daarbij hanteert. Als je vervolgens nog vragen hebt, een toelichting wenst of een afspraak wilt inplannen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of je gegevens achterlaten. Uiteraard worden deze vertrouwelijk behandeld.

De eerste stap die je kunt zetten is het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Tijdens dit oriënterende gesprek bespreken we je achtergrond en ervaring, en gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Als we in kaart hebben gebracht wat je mogelijkheden en wensen zijn, maken we afspraken over de verder te volgen procedure. We bespreken de voorwaarden van Trivoor en die van mogelijke andere partijen. In het geval van een potentieel samenwerkingsverband met één van onze opdrachtgevers, geven onze adviseurs een zo volledig
mogelijk beeld van het project, de werkzaamheden en de werkwijze van de betreffende organisatie.

De tweede stap is het kennismaken met de opdrachtgever zelf en zijn project. Op de werklocatie krijg je toelichting op de werkzaamheden, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de wensen van onze opdrachtgever. De gesprekken zijn in dit stadium vrijblijvend en vertrouwelijk. Ook dit gesprek wordt onder leiding van Trivoor geëvalueerd. Bereiken we overeenstemming over het uit te voeren project, dan stelt Trivoor een "overeenkomst van opdracht" op. Een voorbeeld van een
dergelijke overeenkomst kunnen we u op verzoek geven.

Naast de getekende overeenkomst, heeft Trivoor nog de volgende zaken van u nodig om de opdracht definitief aan u te kunnen verstrekken:

uittreksel handelsregister Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maanden);
verklaring Arbeidsrelatie, betrekking hebbende op de uit te voeren werkzaamheden (var wuo, afgegeven door de Belastingdienst);
indien van toepassing: een verklaring betalingsgedrag sv-premies én loonbelasting van de Belastingdienst;
afschrift verzekeringspolis WA en Aansprakelijkheid Bedrijven;
overzicht van opdrachtgevers en uitgevoerde projecten van afgelopen 2 jaar.

Zodra het project is gestart, houdt de adviseur van Trivoor persoonlijk contact met allebetrokkenen. De voortgang wordt doorgesproken en er worden officiële evaluaties gehouden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten