Trivoor Nederland

bouwkundige projecten
Tilburg (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-12-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Trivoor Nederland levert hoogwaardige diensten op het gebied van werving en selectie binnen bouw en infra bij middelgrote en grote bedrijven (aannemers, ingenieursbureaus, woningcorporaties, etc.), gemeenten en andere overheden. De nadruk ligt hierbij op de ondersteuning en adviesering van onze opdrachtgevers bij het aantrekken van personeel in de breedste zin van het woord, op het genoemde vakgebied. De vormen waarin deze ondersteuning in wordt verleend zijn Werving & Selectie, Detachering, Projectsourcing en Trivoor Advies.

Wij streven hierbij naar een professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening in dit marktsegment. Zowel vanuit het gezichtspunt van de (potentiële) opdrachtgever (extern), als vanuit het gezichtspunt van de medewerker (intern) en dusdanig dat onze medewerkers door positieve identificatie van onze missie, met enthousiasme en volle inzet voor Trivoor willen werken. Trivoor wil deze doelstellingen realiseren op een financieel dusdanige gezonde basis, dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten