True Legends IT Professionals

True Legends IT Professionals

Bemiddeling en detachering van IT Professionals
1066EP Amsterdam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
06-09-2016
Opdrachten
12
Laatste opdracht
11-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ONZE CULTUUR
True Legends is een jonge en dynamische organisatie die een aantal kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan. Deze kernwaarden zijn gebaseerd op wie Legends zijn en wat wij als mens-mens organisatie belangrijk vinden: drive, lef, fun, groei en samen.

WAAROM TRUE LEGENDS?
Waar de vraag naar IT’ers loeihard stijgt, is er een groot tekort aan startende IT’ers. True Legends, gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-talent, is hierin de verbindende factor. Door starters die kennis en affiniteit met IT hebben de kans te bieden om binnen no-time omgeschoold te worden tot een echte Legend, zal True Legends een grote speler worden in de wereld van IT talent.

Specialisatie en expertise

True Legends is de werkgever voor hoog opgeleid IT Talent en partner voor zowel detachering als deta-vast. Middels een multi-channel wervingsapparaat heeft True Legends toegang tot de top HBO & WO talenten. Daarnaast beschikken wij over een sterk intern ontwikkeltraject waarin continu geïnvesteerd wordt in de persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching.

Overige informatie

True Legends werkt met vaste dienstverbanden. Onze IT'ers zijn in dienst bij True Legends en worden zowel in teams als individueel ingezet bij projecten, ter vervanging van medewerkers of gedurende een opleidingstraject met als doel een vast dienstverband bij onze opdrachtgevers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten