TSB - Sterk in ICT!

TSB - Sterk in ICT!

Computers | Kantoorautomatisering | Hosting
Epse (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-09-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-09-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TSB - Sterk in ICT! bedient zowel de zakelijke als particuliere markt en profileert zich hierbij als een service- en dienstverlener op het gebied van kantoorautomatisering en computers. Met een hecht team vaste medewerkers proberen wij voor iedere klant de best passende oplossing te creƫren. Dat begint met kennis, kostenbewustzijn, persoonlijk contact en een goede inschatting. Het resulteert in een helder advies en een professionele oplossing, hierbij zorgt onze no-nonsense instelling voor een grote mate van flexibilliteit.

Iedere onderneming is tegenwoordig in grote mate afhankelijk van een betrouwbare ICT infrastructuur. Door de snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen en technieken beschikbaar worden is een betrouwbare partner, die u hierin een gedegen advies kan geven, van essentieel belang voor een zorgeloze infrastructuur. Wij staan u met raad en daad bij om deze zorgeloze infrastructuur te realiseren en te onderhouden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten