The Talent Recruiters

The Talent Recruiters

Detachering en Werving en Selectie
5582CK Waalre (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
07-09-2016
Opdrachten
4
Laatste opdracht
16-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

The Talent Recruiters is een professionele recruitment organisatie, gevestigd in Waalre, die zich concentreert op de ICT en Finance arbeidsmarkt. Onze ervaren consultants zijn gespecialiseerde arbeidsbemiddelaars die samen met u op zoek gaan naar de beste kandidaat. Duidelijke en eerlijke communicatie, persoonlijke betrokkenheid, snel en doelgericht handelen zijn kenmerkend voor onze werkwijze richting opdrachtgever en kandidaat.

Specialisatie en expertise

Het concreet maken van een nieuwe stap in je carrière is vaak lastig. Wat past bij je en waar liggen je kwaliteiten? Je hebt behoefte aan een vertrouwenspersoon, een onafhankelijke sparringpartner die met je meedenkt. Wij willen graag deze partner voor je zijn. Wij kennen de ICT arbeidsmarkt als geen ander. Wij hebben een onafhankelijke opstelling naar werkgevers. Dat maakt ons zo succesvol.

We hebben een continue aanbod aan actuele IT vacatures. Kun je nog geen match maken? We gaan ook graag voor je op zoek naar een baan die bij je past. The Talent Recruiters heeft uitstekende contacten bij tal van werkgevers.

Wil je eens van gedachten wisselen over jouw ICT Carriere? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen de tijd en helpen je graag verder..


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten