Rob van de Star

Interim manager
3823 DP Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-09-2012
Opdrachten
7
Laatste opdracht
27-04-2014
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Omzetverlies, liquiditeit, te laat opgeleverde projecten, nieuwe hybride verdien modellen: als management van een onderneming of instelling kunt u door allerlei verschillende omstandigheden in zwaar weer terechtkomen.

Door inbreng van onze ervaring, pragmatiek en door onze professionele werkwijze kunnen wij u in deze situatie adviseren en begeleiden.

CANS levert hierbij haar diensten in verschillende situaties: zowel in “vijf voor twaalf situaties als in “half twaalf situaties adviseren en ondersteunen wij bedrijven en instellingen.

‘VIJF VOOR TWAALF’
In een “vijf voor twaalf crisis situatie is het essentieel dat een integrale aanpak wordt gehanteerd waarbij het gehele turn around proces wordt overzien. Hierbij is kennis en ervaring nodig van dergelijke crisis situaties. CANS onderscheidt zich door bedrijven door het gehele proces van een crisissituatie te loodsen waarbij alle belangrijke betrokkenen zoveel mogelijk aan boord blijven.

‘HALF TWAALF’
In ‘half 12’ trajecten ligt de focus op waarde vermeerdering. Er is nog geen sprake van acute liquiditeitsproblematiek; de organisatie heeft de kans om structurele en duurzame verbeteringen door te voeren.
Een combinatie van leiderschap, slimme strategie & tactiek en financiële scherpzinnigheid vormen de combinatie tot het succesvol ontwerp en de implementatie van een waardevermeerdering traject

CANS heeft hands-on ervaring en een bewezen track record in het leiden van organisaties door moeilijke en kritieke fases naar hernieuwd succes.

Wij combineren een pragmatische houding met hoogwaardige analytische en strategische vaardigheden.

Specialisatie en expertise

Omzetverlies
liquiditeit
te laat opgeleverde projecten
nieuwe hybride verdien modellen

cash management
ICT turnaround
crisis management
change management
verander manager

Overige informatie

Voor referenties en achtergrond: nl.linkedin.com/in/vandestar


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten