Tusveld Software Engineering B.V.

Tusveld Software Engineering B.V.

Oracle- en Java-development
Hoorn (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-06-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Tusveld Software Engineering B.V. werkt anders dan de meeste ICT bedrijven. Wie langere tijd werkzaam is binnen deze branche weet dat er veel grote detacheerders binnen deze markt opereren. Deze ondernemingen kenmerken zich door een groot aantal management lagen, accountmanagers en anderen wiens lease-auto en onkostenvergoedingen uiteindelijk bekostigd moeten worden via de medewerkers die gedetacheerd worden.

Wij streven ernaar om onze medewerkers zo zelfstandig mogelijk te laten werken. Dat biedt zowel jou als werknemer als onze opdrachtgevers een aantal voordelen! Door onze compacte organisatie kunnen wij maximaal kosten besparen, waardoor wij onze medewerkers voor een relatief lager uurtarief bij onze eindklant kunnen plaatsen. Toch blijft er voor de medewerker een ruimschoots competititef maandsalaris over, eenvoudigweg omdat wij minder kosten hoeven te dekken.

Als medewerker nemen wij je aan voor de duur van je opdracht, je bent na afloop daarvan vrij om te gaan of kunt via ons een nieuwe opdracht zoeken. Je hebt dus geen vaste baan, maar wordt per opdracht aangenomen. Daardoor worden onze opdrachten overwegend ingevuld door ervaren specialisten die al langere tijd werkzaam zijn binnen de ICT. Een groot deel van hen werkt als freelance-specialist en gebruikt ons netwerk voor het vinden van een opdracht of wil beginnen als zelfstandig ICT specialist.

Wij vragen onze medewerkers om met ons mee te zoeken naar opdrachten. Indien je opdrachtgever of een andere klant via ons een nieuwe medewerker aanneemt ontvang je daarvoor een bonus! Door samen een bestand met opdrachten op te bouwen fungeren Tusveld Software Engineering B.V. en haar medewerkers als elkaars accountmanagers.

Voor onze opdrachtgevers betekent dat dat zij via ons gegarandeerd een vakkundige en betrokken medewerker voor hun project kunnen vinden. Ben je een Oracle of Java specialist met een ruime werkervaring en op zoek naar een uitdagende opdracht, neem dan snel contact met ons op!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten