UitinBrabant.nl

online marketingcommunicatie cultuur
Son (Eindhoven-Noord (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-11-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

UitinBrabant.nl is Brabants grootste uitgaans- en cultuurwebsite met elke week duizenden evenementen en voorstellingen in de agenda en 150.000 tot 200.000 unieke bezoekers per maand. Onder de provinciale website opereren 17 Uitpunten, die gericht zijn op een specifieke plaats of regio.

De Uit in Brabant database zorgt voor een distributie van cultuur- en uitgaansinformatie naar diverse media. Zo worden tips gepubliceerd op de provinciale en regionale websites en verspreid naar Omroep Brabant Radio, TV en teletekst. Daarnaast is de database gekoppeld met die van het Nederlands Uitburo.

UitinBrabant.nl werft nieuw publiek voor culturele en vrijetijdsinstellingen met behulp van moderne techniek, een sterk merk en publieksgerichte strategie. UitinBrabant.nl groepeert het aanbod en vormt het om tot interessegerichte thema’s en informatieproducten. Een optimale mix van massamedia (televisie, radio en print), interactieve media (internet en e-mailmarketing) en UITpunten zorgt voor een breed en diep bereik onder de grote groep consumenten die nog niet precies weet wat ze wil gaan doen. Daarnaast bouwt UitinBrabant.nl op verzoek sites voor culturele initiatieven en ondersteunt hen bij promotie op internet en via e-mail.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten