Ultimum

Detachering, Consultancy, Project management, Werving en Selectie.
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-09-2006
Opdrachten
81
Laatste opdracht
21-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Voor complexe ICT-netwerken of vragen op het gebied van informatiebeveiliging bestaan geen standaardoplossingen. Hier is maatwerk vereist. Als specialist in ICT-oplossingen onderscheid je je vandaag de dag niet meer met alleen het aanbieden van een geschikte interim professional. Het verschil zit in de wijze waarop dit tot stand komt en de toegevoegde waarde die je als bureau kunt bieden. Niet tevreden zijn met uitsluitend het vinden van een geschikte kandidaat.

Door open communicatie en betrouwbaarheid zorgt Ultimum voor hoge tevredenheid. Zowel bij klanten als bij onze medewerkers. Dit blijkt uit het feit dat Ultimum al lange tijd met haar klanten en partners samenwerkt.

Al onze professionals bezitten over de juiste certificaten en ervaring op hun kennisgebied. Met als basis ITIL Foundations en Prince2 Foundations. In vergelijking met andere ICT-dienstverleners, besteedt Ultimum bovengemiddeld aandacht aan opleidingen en persoonlijke begeleiding. Dit resulteert in gemotiveerde professionals en dienstverlening van hoge kwaliteit.

Ultimum is ISO 9001:2000 gecertificeerd. Wij hopen onze klanten, door middel van dit onafhankelijke kwaliteitskeurmerk, een garantie te bieden dat Ultimum op een correcte wijze opereert.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten