UNC ICT Detachering

Six Sigma, Consultancy en Detachering
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-04-2008
Opdrachten
9
Laatste opdracht
30-11-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wat kunnen wij voor u doen

Laat u zich door UNC ICT Detachering ondersteunen in uw zoektocht naar tijdelijk of vast ICT-personeel. UNC ICT Detachering is uw beste partner voor personele dienstverlening binnen het werkveld van de automatisering. Laat u de werving van personeel voor uw ICT gerelateerde vacatures vrijblijvend overnemen door UNC ICT Detachering, zodat u zich kunt concentreren op dié zaken die uw klanten weer van u verlangen.

U bepaalt samen met ons wat de meest ideale oplossing is voor uw personeelsbehoefte. De expertise van UNC ICT Detachering, opgebouwd door vele jaren ervaring in dit werkveld, staat hierbij geheel tot uw beschikking. En wat uw wensen ook mogen zijn, UNC ICT Detachering heeft altijd een passende oplossing voor u:

  • Projectdetachering: met afspraken voor de duur van het project … tot op de dag nauwkeurig

  • Deta-vast: detachering met mogelijkheid tot kostenloze overname (na 1040 uur)

  • Werving & Selectie

  • Payrolling

UNC ICT Detachering werkt landelijk en hanteert marktconforme, doch scherpe tarieven

UNC is een consultancybureau met een dienstverlening gericht op proces- en kwaliteitsmanagement. Het succes van het bedrijf is gestoeld op focus en naleving van haar visie, missie en kernwaarden. De medewerkers van UNC zijn er dan ook trots op dat UNC anders is dan andere consultancybureaus, mede door een persoonlijke benadering gekoppeld aan expertise en professionele creativiteit. UNC is gevestigd op Nederlandse bodem, maar werkt waar relevant ook samen met gerenommeerde partners uit binnen en buitenland.

UNC Lean Six Sigma
UNC Lean Six Sigma BV maakt deel uit van UNC Groep. Het is een innovatief onderdeel met de focus op aantoonbare prestatieverbeteringen volgens de Lean Six Sigma methode. Jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven en overheid en grote inhoudelijke kennis zijn onze grote kracht, en daarmee uw voordeel.

UNC Lean Six Sigma & verbeteren
De focus voor het verbeteren van prestaties binnen zowel de industrie, dienstensector, zorg en overheid ligt niet langer alleen op de meer traditionele technologische aanpakken. Door inspanningen te richten op klant en medewerker en de uitkomsten van processen worden (financiële) resultaten significant verbeterd. UNC Lean Six Sigma ondersteunt en coördineert diverse pragmatische aanpakken die tot werkelijke doorbraken leiden.

UNC Lean Six Sigma als partner
UNC Lean Six Sigma verzorgt open en bij u in-huis Lean Six Sigma trainingen, ondersteunt u bij projectuitvoering of volledige Lean Six Sigma Rollouts en vindt Lean Six Sigma projectmanagers voor u.

Onze kracht ligt in een heldere uitleg, aanpak en duidelijke structuur. UNC Lean Six Sigma biedt haar diensten topdown en bottom-up aan. Een topdown implementatie van verbeter- of transformatieprogramma's zoals Six Sigma wil zeggen dat het hoogste leiderschap het initiatief actief leidt. Bottom-up diensten van UNC Lean Six Sigma zijn vooral bedoeld voor een productdivisie, een Business Unit of het MKB om medewerkers beter te equiperen en stapsgewijs verbeteringen en innovaties op product- en procesniveau te realiseren.

UNC Lean Six Sigma biedt u een klantspecifiek mozaïek van Lean Six Sigma opleidingen, trainingen, workshops, coachingstrajecten, implementaties en consultancy. Naast onze open Orange, Green -en Black Belt opleidingen kan dit variëren van het uitvoeren van (pilot) projecten en het geven van (in-huis) training of advie


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten