Uniserver Internet

Hybride cloud infrastructuur provider
Alkmaar (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-03-2015
Opdrachten
7
Laatste opdracht
09-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Onze klanten profiteren van de beste cloud oplossingen door middel van samenwerking met een veelheid aan partners in het cloud ecosysteem. Niet voor niets is onze visie:

“Het makkelijk maken van het leven van onze klanten door het versimpelen van alle complexiteit uit IT infrastructuur. Daarin zijn we erg ambitieus. Met oog voor behoud van kwaliteit, vernieuwend blijven en opleveren."

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen. We zijn een klantgedreven organisatie.
Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Specialisatie en expertise

Het leven van onze partners makkelijker maken door het versimpelen van complexe ICT infrastructuur. Dat is wat wij elke dag nastreven.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten