Bas Martens

Logo en huisstijl ontwerp, website ontwerp
6657DC Boven Leeuwen (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-07-2003
Opdrachten
5
Laatste opdracht
29-10-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Kernbegrippen
Urbanity Webdesign is een jong, dynamisch en no-nonsense Internetbedrijf, dat inzetbaar is op freelance-basis maar ook zelfstandig opdrachten werft en uitvoert, waarbij kwaliteit, creativiteit en functionaliteit de drie kernbegrippen zijn.

Regio
Gevestigd in Boven Leeuwen, richt Urbanity Webdesign zich voornamelijk op de mkb-sector en het segment dat daar iets boven ligt in de provincie Gelderland en in het bijzonder de regio Nijmegen, Druten, Boven Leeuwen, Beneden Leeuwen, Wamel en Tiel.

Ons streven
Wij streven ernaar, om samen met u tot een kwalitatief, innovatief en functioneel eindproduct te komen tegen zeer gunstige voorwaarden. Bekijk ons uitgebreide portfolio of neem contact op met Urbanity Webdesign en laat u overtuigen van onze kwaliteiten.

Overtuigen
Urbanity Webdesign zal er alles aan doen, u ervan te overtuigen dat u de juiste beslissing neemt door samen met ons de stap naar het internet te maken of als u de stap reeds gezet heeft, deze verder uit te bouwen, te perfectioneren en te ontwikkelen.

Specialisatie en expertise

HTML
XHTML
CSS
FLASH
PHP
AJAX

Illustrator
Photoshop
Indesign
Dreamweaver
Flash

Overige informatie

Een aantal concepten van Urbanity

www.opjemobiel.mobi
www.curacao-start.nl
www.nederlandseantillen-curacao.nl
www.captaingoodlife.com
www.wijnlinks.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten