USGInnotiv

Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-09-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Grote leveranciers van geïntegreerde oplossingen voor complexe problemen, hebben regelmatig behoefte aan de flexibele inzet van ervaren IT professionals. Deze professionals worden in staat geacht te acteren onder hoge druk en op een hoog abstractie niveau.

De Business Unit ICT & Telecom van USG Innotiv IT Solutions fungeert al lange tijd als partner voor vaak internationaal opererende ondernemingen uit de ICT en Telecom branche. In deze kennisintensieve omgevingen bieden wij regelmatig projectmatige ondersteuning aan onze opdrachtgevers door het beschikbaar stellen van belangrijke expertise.

Onze professionals acteren op verscheidene niveaus, van advisering tot projectleiding en van test tot implementatie. Maar ook vanuit een puur technische invalshoek leveren we een bijdrage. Zo bouwen we mee aan en beheren we complexe technische infrastructuren en bedrijfskritische applicaties, verzorgen we grote verhuis- en migratieprojecten en bemensen we complete servicedesks.

Onze dienstverlening omvat onder andere consultancy, projecten, detachering en werving & selectie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een email sturen naar ict-telco@usg-innotiv.nl of egill@usg-innotiv.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten