Utilify

Resourcing Services | Interim Professionals | Utilities
Woerden (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
17-06-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Resourcing | Interim Professionals | Utilities
___________________________________________________________________________

Vanuit Utilify richten we ons specifiek op de Nederlandse energie- en watersector en verbinden we onze klanten met de juiste zelfstandige interim professionals. We werken vanuit de klant en leveren kwaliteit met onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak.

De arbeidsmarkt verandert. Het aantal zelfstandige professionals neemt merkbaar toe en omvangrijke organisaties zoeken steeds meer flexibiliteit bij de inzet van personeel. Ook energie- en waterbedrijven hebben te maken met deze ontwikkelingen. Zij moeten in staat zijn om op het juiste moment over de benodigde kennis en ervaring te beschikken en deze flexibel in te zetten.

Utilify speelt op deze trends in. Door continu in contact te zijn met onze klanten en uitgebreide relatienetwerk introduceren we snel en vakkundig de juiste professional. Het traject van aanvraag tot aan inzet nemen we volledig uit handen en daarmee ontzorgen we onze klanten.

Kijk voor meer info op www.utilify.nl of bel 06 51 89 27 26


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten