uVisit

Ontwikkelen Webapplicaties
1324HD Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-03-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-04-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

uVisit is gespecialiseerd in het schrijven van webbased applicaties. Hieronder een reserveringsprogramma voor de evenementenbranche, een cms systeem voor internetsites, iDeal aansluitingen en pPlease - ons facturatieprogramnma.

Het reserveringssysteem automatiseerd de reserveringsomgeving en legt zowel ontvangsten (denk aan huwelijken, recepties, feestavonden, etc.) als entreetickets, evenementen en rondleidingen vast. Het programma is voor een klant zelf helemaal in te stellen, dus zeer flexibel. Wij beschikken over zeer aansprekende referenties.
Het cms systeem onderscheidt zich door de eenvoudigheid en effectiviteit.

pPlease (payPlease) - is een facturatie programma voor het midden- en kleinbedrijf. Het beoogt de facturatie en al wat daar bij komt kijken (correspondentie, mailingen, betaling, administratie, etc.) te vergemakkelijken en stuurt de facturen als bijlage (als .pdf-bestand) met de mail.
In de mail staat een link naar de pPlease-desk (overzicht voor klanten) en een link naar de iDeal betaling, wanneer deze module is afgenomen. Dat laatste als service naar de klant.

Natuurlijk is pPlease zowel als stand-alone programma als als plug-in leverbaar.

Net als het reserveringsprogramma wordt ook het facturatieprogramma modulair opgebouwd en is er dus ruimte voor "custom made - oplossingen".


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten