UWBOEKHOUDER - GOEDKOOP & PERSOONLIJK

UWBOEKHOUDER - GOEDKOOP & PERSOONLIJK

financiele administratie
Woldendorp (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-05-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over ons

UWBOEKHOUDER is gestart in 2004, en gevestigd te Woldendorp. Ons kantoor is gespecialiseerd in administratieve- en fiscale dienstverlening voor bedrijven, met name uit het midden- en kleinbedrijf, en particulieren.

Tijdsbesparing

Door onze grote specialistische kennis kunnen wij een adequate en efficiënte boekhouding voor u voeren. Bovendien stelt onze ervaring en kennis van de actuele financiële praktijk ons in staat om allerlei zaken snel af te handelen. Zaken die de gemiddelde ondernemer heel wat zoek- en regelwerk kosten, zoals de aangifte omzetbelasting, periodieke vastlegging van uw financiële administratie, debiteuren- en crediteurenbewaking, facturering en journalisering. Uitbesteding van deze werkzaamheden betekent dus dat een ondernemer uren wint die hij kan besteden aan datgene waarin hij goed is: ondernemen!

Kwaliteit & Integriteit

De dienstverlening van UWBOEKHOUDER is onlosmakelijk verbonden met de waarden kwaliteit, integriteit en vertrouwen. Wij streven naar een zakelijke relatie, maar wij doen dit met een informele en persoonlijke benadering. We zijn ons er terdege van bewust dat we uw persoonlijke vertrouwen moeten winnen. Dat kan alleen door een hoge mate van integriteit en continue kwaliteit.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten