Visie-R

Visie-R

Reintegratie
2161HK Lisse (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-08-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
05-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Visie-R staat midden in de samenleving en begeleidt mensen met complexe problematiek en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Visie-R activeert en stimuleert hen, onder leiding van ervaren en vakkundige medewerkers, om al werkende een stap dichter bij de arbeidsmarkt te komen. te maken.

Specialisatie en expertise

Voor deelnemers die niet aan het gewone arbeidsproces kunnen deelnemen is Visie-r een stimulerende en activerende omgeving. Daar waar het kan zal Visie-R alles in het werk stellen om deelnemers door te laten stromen naar een (beschutte) werkomgeving. Wij doen dat om mensen een nieuwe kans te bieden, een zinvolle dagbesteding te geven en gaan daarbij uit van de mogelijkheden van de deelnemers. Voor onze keten partners zijn wij een belangrijke partner om mensen op het werkpad te begeleiden. Dit doen we op een betrokken, transparante, duurzame integere manier met respect voor de deelnemers aan onze trajecten. We nemen graag onze verantwoordelijkheid om de maatschappij veiliger en duurzamer

Overige informatie

Visie-R is een erkend leerbedrijf, heeft het Blik op Werk keurmerk en is aangesloten bij de ANBI.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten