SPS Continuïteit in IT

SPS Continuïteit in IT

Business Service Management, Gensys, RES-Q IT beheerdiensten, Managed Hosti
2811BM Reeuwijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-10-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-10-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SPS, specialist in IT-beheer én een innovatieve werkgever

Als innovatieve IT-organisatie met meer dan 20 jaar beheerexpertise bij meer dan 450 gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de markt. SPS is de ontwikkelaar en leverancier van de Business en IT Service Management oplossing Gensys™ en aanbieder van de op Gensys gebaseerde RES-Q beheerdiensten en Datacenter services.

Meer dan ooit zijn bedrijven gericht op realiseren van groei. ICT is daarin de grote aanjager en enabler. SPS richt zich op bedrijven die ICT nodig hebben om blijvend te vernieuwen en te innoveren. Dat kan alleen als het beheer van de dynamische ICT omgeving stabiel en gecontroleerd is en toch maximaal mee kan veren met de dynamiek van de organisatie en de markt. Wij willen de uitdagingen voor innovatie van onze klanten goed begrijpen en met onze geavanceerde software voor agile beheer en innovatieve dienstverlening de ‘oase van rust’ te bieden als vertrekpunt voor ICT gerelateerde innovatie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten