VInçotte ISACert Nederland B.V.

Gespecialiseerd in de certificatie van bedrijven in de levensmiddelensector
8031AZ ZWOLLE (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-10-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-10-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ISACert is een internationale certificatie-instelling die gespecialiseerd is in de certificatie van bedrijven in de levensmiddelensector. De certificaten die ISACert verstrekt hebben betrekking op de kwaliteitszorg, de borging van voedselveiligheid en wettelijkheid, het voldoen aan afnemerseisen en het duurzaam ondernemen.
ISACert Nederland voert audits uit en verzorgt de certificatie van bedrijven in Nederland. ISACert Nederland is actief in de gehele levenmiddelenketen: van boerderij tot supermarkt.

Specialisatie en expertise

Onze Missie

ISACert wil vertrouwen toevoegen aan de internationale levensmiddelenketen door het realiseren van hoogwaardige audit- en certificatiediensten. ISACert wil de handel tussen bedrijven bevorderen: het certificaat moet het vertrouwen bieden dat het gecertificeerde bedrijf uitstekend aan de afnemersverwachtingen kan voldoen. ISACert ziet graag dat haar klanten trots zijn op het behaalde certificaat waarmee ze kunnen laten zien dat ze het goed voor elkaar hebben.

We willen dit bereiken met deskundige en bekwame auditoren die diepgaande en gedetailleerde audits uitvoeren. Hiermee slagen wij erin bedrijven te inspireren en zo nodig de vinger op de zere plek te leggen.
We willen op een prettige manier zaken doen, met een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Met maximale ondersteuning door tijdige en relevante informatieverstrekking.
ISACert brengt haar filosofie en werkwijzen bij alle belanghebbenden onder de aandacht zodat het ISACert certificaat internationaal wordt herkend en erkend.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten