Van den Berg en partners

Management support
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-05-2007
Opdrachten
21
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Van den BERG & Partners specialiseert zich in het detacheren van professionals op management ondersteunend niveau in diverse branches. Secretaressen (senior en junior), projectassistenten, directiesecretaressen, officemanagers, personal assistants en secretarissen worden ingezet voor de invulling van tijdelijke en vaste vacatures bij onze opdrachtgevers. Onze professionals werken in
wisselende opdrachten, hebben een vaste aanstelling, krijgen goede begeleiding en de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

De filosofie van Van den BERG & Partners is investeren in mensen, relaties en continuïteit als basis voor een goed bedrijfsresultaat. De investering in mensen vindt plaats door middel van de fieldmanagers die onze medewerkers coachen, begeleiden en hun loopbaanplanning mede helpen
vormgeven. De accountmanagers verdiepen zich in de behoeften, de bedrijfscultuur en de ontwikkelingen bij onze relaties.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten