Rob Wevers

Marketing Communication
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-10-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wilt u ook uw bedrijf goed positioneren offline, online en op mobile websites, dan is Vanonce uw partner.

Vanonce is een interactief online en mobile marketing-communicatie bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en inzetten van moderne marketing communicatie middelen, zodat u uw doelgroep optimaal bereikt.

Wij starten altijd met het inventariseren van uw behoeften en de behoeften/mogelijkheden van de markt. Als deze twee behoeften bij elkaar zijn gebracht, kunnen wij u gericht adviseren welke strategie het beste resultaat voor u oplevert. Daarbij zoeken we dan de juiste communicatie middelen en specialisten.

In geval van Mobile marketing kunt u denken aan de design en ontwikkeling van mobiele websites, iPhone/iPad applicaties, QR-code implementaties (onder andere ideaal voor uw interactieve campagnes), maar ook de al meer traditionele online/offline marketing-communicatie middelen zoals een pster, flyer, een Internet websites (design, implementatie en SEO), (internet) video productie, professionele fotografie, 360 graden foto's en virtual tours, internet advertenties (Google) en het inzetten van social media.

Wij kunnen voor u het gehele traject uitvoeren van idee en strategie tot en met het opleveren en de nazorg van uw project.

Ons doel: alleen maar zeer tevreden klanten! Voor minder doen wij het niet! We willen dat het project aan uw wensen voldoet en denken samen met u mee. Ons team staat 7 dagen per week - 24 uur per dag - voor u klaar!!!

Voor meer informatie, mail naar info@vanonce.tv


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten