Trilab.com

New media applicaties
Rijswijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-02-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
15-06-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bij Trilab worden regelmatig spraakmakende projecten ontwikkeld zoals IEX.nl het grootste beleggersplatform van Nederland, de allereerste interactieve drama serie Jong Zuid, de Wallie Card betaal methode, V3 redirect service (gome.to, go.to etc.), het innovatieve FeedXS en diverse beursspellen. Daarnaast werken wij mee aan grote B2C websites en ontwikkelen wij viral games voor diverse A-merken.
Momenteel maken circa 400 zakelijke klanten gebruik van de diensten van Trilab en distribueren wij meer dan 2 miljoen e-mails per week (geen spam). Een geschat aantal van 5 miljoen gebruikers wereldwijd maakt gebruik van software die ontwikkeld is door Trilab.

Trilab is ruim 10 jaar actief in de new media branche. Het is onze ambitie om de komende jaren door te groeien met inspirerende en ondernemende klanten en dit te doen met een Trilab Team waarin alle competenties aanwezig zijn om op een professionele en innovatieve wijze te kunnen beantwoorden aan de vraag naar techniek, vormgeving, advies en service.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten