VTEB Creatives

VTEB Creatives

Reclame, web en ontwerp
3401BS IJsselstein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-02-2006
Opdrachten
12
Laatste opdracht
12-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

VTEB Creatives is een studio voor concept, creatie en realisatie van webdesign, reclame en ontwerp.

Specialisatie en expertise

ontwerp, brochures, reclamebureau, ontwerpbureau, webdesign, communicatie, creatief, reclame, internet, grafisch ontwerp, ijsselstein, cms, brochures, huisstijl, zakenkaartje, visitekaart, visitekaarten, campagne, billboards, cms, joomla, website, logo, poster, corporate identity, marketing, sales, creatieve communicatie, freelance, vaste prijs

Overige informatie

Je zoekt een freelancer voor een grafisch mediaproject?
Die heb je bij deze gevonden met VTEB Creatives. Bijna 25 aar ervaring op ieder gebied van reclame, web en ontwerpproducties. Geen moeilijke freelance constructies: je krijgt gewoon een factuur achteraf voor de overeengekomen scherpe vaste prijs vooraf. Simpel toch? Doe gerust een vrijblijvende offerte-aanvraag. Er zal uiterst nauwkeurig en vol enthousiasme voor je aan de slag gegaan worden!

/ / / / / / /

Weten is 1, doen is 2.
VTEB Creatives is een full-service bureau voor conceptontwikkeling tot en met uiteindelijke realisatie van projecten op het gebied van reclame, internet en ontwerp. Er worden zowel voor de zakelijke als de consumenten markt projecten gerealiseerd.

Effectieve werkwijze.
De werkwijze van het bureau berust op het uitgangspunt dat een project vanuit de vakgebieden marketing en communicatie vorm krijgt. Bij een creatief concept vormt effectiviteit altijd het uitgangspunt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten