Vasthi van de Kraats

Nederlandse taal
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-02-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
24-02-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vakbekwaam en doelgericht, dat zijn de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf. TopTaal is een opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal, met een breed pakket aan taalcursussen en -trainingen: privé, in groepsverband, voor laag- tot hoogopgeleiden. Daarvoor beschikken we over een groot netwerk van gekwalificeerde docenten. In onze visie dient taal een doel: om beter te kunnen functioneren op het werk, een opleiding te volgen en mee te doen in de samenleving. Opdrachtgevers en cursisten vinden in TopTaal een toegankelijke en flexibele partner, maatwerk en kwaliteit staan voorop. TopTaal is in januari 2005 opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid van een klein instituut tot een sterke partner in de Nederlandse taal. We hebben een antwoord op elke taalvraag. gebouw_toptaal

Ons aanbod

TopTaal biedt trainingen en cursussen op verschillende niveaus en aan verschillende doelgroepen. In de lessen – privé of in groepsverband – gaan we uit van zowel de doelstellingen van de opdrachtgever als de vaardigheden van de deelnemers. Een greep uit ons aanbod van trainingen:

*
Training Beter Nederlands op het werk
*
Training Nederlandse spelling
*
Training zakelijke teksten en verslagen
*
Training Nederlands voor Expats
*
Begeleidingstraject bij (beroeps)opleidingen
*
Voorbereidingscursus voor Staatsexamen NT2 I en II
*
Inburgeringscursus


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten