Vereniging Borstvoeding Natuurlijk

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk

vrijwilligersvereniging gericht op informatie over borstvoeding
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-06-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
25-06-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie is de VBN?

De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk is opgericht in 1978. Zij geeft wetenschappelijk gefundeerde, consistente informatie over borstvoeding aan (aanstaande) ouders en andere belangstellenden.

De VBN is een vrijwilligersorganisatie. De kracht van de vereniging ligt in de ervaringsdeskundigheid van de rond de 175 contactpersonen. Zij worden intern opgeleid en bijgeschoold om moeders te kunnen ondersteunen met praktische informatie over het geven van borstvoeding.

De VBN wordt terzijde gestaan door een Medisch Adviescollege. Inhoudelijk wordt de VBN ondersteund door lactatiekundigen.

De VBN is voor de financiƫn afhankelijk van leden, donaties en de verkoop van informatiemateriaal . Hierdoor kan de VBN moeders blijven informeren over borstvoeding en ze ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Het geld wordt gebruikt voor het ontwikkelen en uitgeven van informatiemateriaal , de scholing van de contactpersonen enzovoort.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten