VCD Automatisering

Totaaloplosser ICT
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-02-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

VCD Automatisering is dé specialist op het gebied van maatwerksoftware, zodra een standaardpakket niet voldoet in een specifieke situatie. Een aantal van deze beproefde maatwerkoplossingen is omgebouwd naar standaardoplossingen. Hierdoor zijn deze ook beschikbaar voor andere organisaties. In aanvulling op het leveren van software kan VCD de dienstverlening uitbreiden door middel van Business Process Outsourcing (BPO) of volledige outsourcing.
Maatwerk
Daar waar visie en bedrijfsprocessen niet te vertalen zijn in een standaardoplossing, kan VCD een oplossing op maat ontwikkelen. Een individuele oplossing voor alleen uw organisatie, maar ook een oplossing voor een bepaalde bedrijfstak met specifieke wensen. VCD beschikt over een ruime expertise voor het ontwerpen, realiseren en implementeren van de meest uiteenlopende applicaties. Variërend van relatief eenvoudige koppelingen tot en met uiterst complexe systemen. Daarnaast voeren wij in toenemende mate projecten uit die erop zijn gericht om bestaande applicaties om te bouwen tot moderne informatiesystemen.

Standaardoplossingen
Naast maatwerk levert VCD Automatisering een aantal standaardoplossingen voor specifieke branches. Voor de retail heeft VCD Automatisering, samen met een aantal vooraanstaande supermarktketens, het ERP-pakket DistRetail ontwikkeld. Inmiddels is het pakket gestandaardiseerd en is het beschikbaar voor de retailmarkt. Daarnaast zijn we distributeur van het internationaal gebruikte WMS-pakket WISE van Royal4 voor de Benelux en Duitsland. Voor de zorgsector leveren we onder andere het pakket VFS (Vektis Facturatie Systeem), MARS (Medisch Activiteiten Registratie Systeem) en Online-DBC. Meer informatie over deze en andere producten vind je elders op deze website onder 'producten en diensten'

BPO en outsouring
Als ervaren BPO- en outsourcingexpert verstaan wij ons vak en zijn wij volledig thuis in de Nederlandse zakenmarkt. Wij houden van gedegen vakwerk en daaronder verstaan wij meer dan een feilloze uitvoering van de werkzaamheden. Wij rekenen ook een initiërende en proactieve aanpak tot onze verantwoordelijkheid. Dit realiseren wij door intensief te investeren in een open relatie met onze opdrachtgevers. Zodat duidelijk is welke processen er spelen en op welke punten die efficiënter kunnen plaatsvinden. Wij kunnen elk afzonderlijk administratief proces verzorgen, maar ook de gehele ICT-organisatie overnemen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten