VCD Automatisering

Standaard en maatwerk software, business intelligence en infrastructuur + v
Groningen (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-03-2007
Opdrachten
8
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

VCD Automatisering is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven van Nederland, met vestigingen in Amsterdam, Groningen en Eindhoven. In diverse segmenten behoort VCD tot de top drie. VCD is sinds 1977 landelijk actief voor organisaties in uiteenlopende sectoren. Met ruim 400 professionals richt VCD zich op hoogwaardige totaaloplossingen in ICT.

Vanuit het one-stop-shopping concept levert VCD standaard- en maatwerksoftware, business intelligence en infrastructuur. Ook verzorgt VCD de volledige dienstverlening (consultancy, detachering, beheer en support) omtrent bovengenoemde oplossingen. VCD focust zich op de branches groothandel en retail, gezondheidszorg, onderwijs, transport, zakelijke en financiële dienstverlening en non-profit instellingen. VCD heeft strategische allianties opgebouwd met wereldspelers in de ICT-branche als Business Objects, Citrix, Cognos, Exact Software, Hewlett Packard, McKesson, Microsoft, Progress en Royal4.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten