VCM Group B.V.

Marketing & Direct Sales
5245NL Rosmalen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-01-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

VCM Group is een jonge, ambitieuze direct sales en marketing organisatie gespecialiseerd in de telecom- en energiebranche. Met een groot netwerk aan buitendienst adviseurs en accountmanagers bedienen wij marktleiders in heel Nederland. Onder label van onze opdrachtgevers, zowel klein als groot zakelijk, verrichten wij directe verkoop aan consumenten.

Wij groeien hard. Zelfs zo hard dat ons personeelsbestand maandelijks verdubbeld. Door ons innovatieve karakter zijn wij in staat snel in te spelen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en klanten. We bemiddelen en adviseren.

Ontzorgen, daar staat VCM Group voor.

Specialisatie en expertise

Business to Consumer
Het ontzorgen van opdrachtgevers in de directe verkoop aan consumenten, daar staat VCM Group voor. Met een team van opgeleide adviseurs verrichten wij persoonlijke verkoop aan bewoners in de wijk. Dit doen wij uit naam en onder label van onze opdrachtgevers. Wij adviseren klanten over het product of de dienst en zorgen voor een betrouwbaar gezicht dichtbij.
Wij werken op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat wij alleen bij succesverkopen kosten in rekening brengen aan onze opdrachtgevers.

Business to business
Onze accountmanagers bedienen de ZZP, MKB en Groot Zakelijke markt. Zij verrichten koude acquisitie en nemen indien gewenst het volledige accountmanagement voor onze opdrachtgevers uit handen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten