Marco van den Akker

Webhosting, Technische server ondersteuning.
Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-08-2007
Opdrachten
12
Laatste opdracht
24-02-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

vda.hosting: domains, hosting en servers

Wij bij vda.hosting kunnen ons voorstellen dat u in het enorme web van hostingproviders verstrikt raakt. Omdat hosting ook altijd nog zoiets betekent als ‘gastheerschap’, willen wij u, onze gast, graag in duidelijke bewoordingen uitleggen hoe wij u van dienst kunnen zijn met wat wij doen.

De eenvoudigste vorm van onze dienstverlening is de domeinnaamregistratie. Mocht u direct uw website willen gaan maken en deze door ons op internet laten zetten, dan kunt u bij ons een sharedhostingpakket kopen. Is uw behoefte aan schijfruimte groter of wilt u niet dat de serverprestaties worden beïnvloed door andere gebruikers, dan kunt u met het dedicatedhostingpakket een eigen server bij ons huren. Beheert u zelf meerdere websites van uw klanten, dan zult u eveneens veel serverruimte nodig hebben; daarvoor kunt u het beste een resellerhostingpakket aanschaffen. Mocht u een eigen server hebben die u om wat voor reden dan ook buiten uw bedrijf wil plaatsen, dan komt een colocationhostingpakket het meest in aanmerking. Tenslotte biedt vda.hosting ook een speciale vorm van shared hosting, namelijk de IRCd-hosting, waarmee u ruimte op onze chatserver huurt en een eigen chatsite kan starten.

Omwille van de eenvoud en de vergelijkbaarheid hebben wij, zoals u ziet, een aantal pakketten samengesteld, maar natuurlijk bieden wij ook tailor made oplossingen. Op deze website hopen wij de informatie te geven die u nodig heeft bij het kiezen van de juiste vorm en omvang van hosting.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten