Situatie Win BV

Situatie Win BV

Sales en Marketing
2719EK Zoetermeer (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
16-08-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
16-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als gesprekspartner van marketing, sales, inkoop & HR afdelingen spelen wij met oplossingen in op behoeften en prioriteiten. Afhankelijk van de situatie schakelen wij daarvoor met vaste partners van onze opdrachtgever of nemen wij het volledig traject in beheer. Tevens worden er eigen concepten op de markt gebracht. Deze concepten bedienen op een onafhankelijke wijze onze opdrachtgevers.

Specialisatie en expertise

Vernieuwende concepten
Wij creëren slimme marktcombinaties, relevante proposities en creatieve oplossingen. Dit levert meer rendement op dan enkelvoudig toegepaste traditionele sales- en marketingmethodes.

Duurzaam
Commitment maximaal, churn minimaal. Ons uitgangspunt is waardevastheid op lange termijn. Tevens zijn de concepten die wij creëren meervoudig of cyclisch inzetbaar. Dit levert een veel kortere time-to-market op en versterkt een lange termijn samenwerking met onze opdrachtgevers en partners.

Doelstellingen en prioriteiten
Door de doelstellingen en prioriteiten van onze opdrachtgevers als uitgangspunt te nemen en vanuit daar kansen te creëren, opereren wij als verlengstuk van de betrokken onderdelen van de organisatie.

Opdrachtgevers & Partners
Of het nu éen van onze partners betreft, een opdrachtgever of een campagnesponsor - afhankelijk van de situatie en prioriteit leveren wij naast directe commerciële resultaten, ook strategische oplossingen. Wij bundelen partnerships en maken zo met beperkte (marketing)budgetten meer mogelijk!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten