Verablo

C. Bloem
's-Gravenzande (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-09-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Doel onderneming
Het doel van onze onderneming is om zoveel mogelijk mensen te adviseren en coachen in het bereiken van een gezond en vrij en onafhankelijk leven. Ook jij kan dit bereiken door andere mensen aan te spreken dit na te streven.

Marketingconcept
Het uitgangspunt is een succesvolle eenvoud om een bedrijf te starten met producten die zich al jaren bewezen hebben in een bestaande markt van groeiende producten. Een Amerikaans miljarden bedrijf biedt je de mogelijkheden om een stabiel en betrouwbaar bedrijf op te bouwen.

Naast de al jarenlang bestaande producten volgens een gepatenteerde formule samengesteld, wordt je ondersteund door het organiseren van bijeenkomsten en een persoonlijke begeleiding door ons bedrijf. Wij zijn je sponsor om al uw kansen te benutten! Ook op administratief gebied wordt optimale ondersteuning aangeboden, waardoor papierwerk tot een minimum beperkt kan worden. Een optimaal gebruik van internet toepassingen zorgt voor deze optimale ondersteuning.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten