Verbon Design

Grafisch ontwerp en Webdesign
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-02-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Verbon Design bestaat inmiddels 15 jaar en is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van corporate identity. Logo-ontwerp, huisstijl, brochure, webdesign, belettering of vlaggen, wij hebben de kennis en ervaring in huis.

Of je nu een startend of een reeds bestaand bedrijf hebt, wij gaan de uitdaging graag aan. Onze opdrachtgevers zijn actief in het MKB en MKB+. Maar ook verenigingen, ZZP-ers, non-profit organisaties, reclame- en marketing-communicatieburo’s en een multinational weten ons te vinden.

Doen waar je goed in bent
Dat is ons motto. We hebben specialisten in huis, maar beschikken ook over een uitgebreid netwerk met experts op het gebied van concepting, creatie en realisatie. Zo realiseren we de beste invulling per opdracht.

Ervaren uitvoerstudio
Verbon Design is goed in te zetten als ervaren uitvoerstudio van creatief werk. Bijvoorbeeld door onderaanneming van DTP-opdrachten, het uitwerken van concepten en webrealisatie, met prijsafspraken op uur- of projectbasis. Vanzelfsprekend gaan we zeer vertrouwelijk om met informatie.

Brainstormsessie
Als ondernemer en marketeer bruis je vaak van de ideeën. Maar hoe voer je ze uit? En wat is mogelijk met een eventueel beperkt budget? Kom vrijblijvend eens een uurtje bij ons brainstormen. Wij helpen je graag de juiste richting te bepalen. Samen zetten we de diverse mogelijkheden op een rijtje. Voor jou en ons een leuke eerste kennismaking en misschien het begin van een vruchtbare samenwerking.

Enthousiast geworden voor een uurtje brainstormen? Neem contact op met Wim-Jan Verbon. 030 288 20 96 of mail info@verbon.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten