Q-sourcing BV

Het leveren van hoogwaardige IT specialisten bij eindklanten
Barendrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-04-2006
Opdrachten
801
Laatste opdracht
12-10-2012
Beoordelingen
5
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Q-sourcing BV is een gedegen partner in de IT met meer dan 10 jaar ervaring in het samenbrengen van vraag en aanbod. We dagen onszelf voortdurend uit om een stap verder te gaan. Wij kennen dan ook een no nonsence beleid waarmee we ons ten doel stellen u de juiste man of vrouw te leveren voor de job. Wij streven ernaar u binnen 48 uur een match van 90 tot 100% op uw profiel aan te leveren in de vorm van een CV, met uiteraard alle bijhorende gegevens zoals:

Datum beschikbaarheid
Motivatie
Uurtarief

Q-sourcing BV denkt uitsluitend in de doelstellingen van haar relaties en garandeert de continuïteit van de door haar te leveren diensten. Het streven is dan ook “Long Term Partnership�? met zowel onze klanten als onze medewerkers.

Met dit voor ogen kunt u rekenen op een snel en adequaat reageren van onze kant op uw vraag en behoefte in de markt. U roept; wij draaien! Hiermee richten wij ons op de eindmarkt waar we controle hebben op de door ons geleverde diensten. Wij werken dan ook uitsluitend met eigen medewerkers of freelancers waar we al jaren goede ervaringen mee hebben.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten