NVD-verkeersdienst

Verkeersdiensten, verkeersregelaars
Rosmalen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-02-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-02-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De Nederlandse Verkeersdienst is een landelijk opererend bedrijf in verkeersdiensten zoals bewegwijzering en verkeersvoorzieningen, verkeersregulatie bij evenementen, parkeerbegeleiding & verkoop van parkeertickets, pendeldiensten per bus, tijdelijke verkeersafzettingen en begeleiding bij wegwerkzaamheden. De Nederlandse Verkeersdienst is daar waar een soepele en adequate doorstroming van publiek en transport nodig is!

Een beroeps verkeersregelaar wordt ingezet wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. Kortom wanneer stop- en oprijdtekens gegeven moeten worden tijdens bijvoorbeeld optochten, wielerwedstrijden, (avond)vierdaagse of andere evenementen waar veel mensen met de auto op af komen. Of wanneer verkeersaanwijzigingen gegeven moeten worden tijdens bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, ongevallen en uitgevallen verkeersinstallaties.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten