Optimum Services

Account type
Intermediair
Geregistreerd
25-01-2012
Opdrachten
2
Laatste opdracht
25-01-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Graag introduceren wij ons, Optimum Services, bij u. Optimum Services is een fullservice projectenbureau gespecialiseerd in bedrijfsondersteunende diensten zoals administratie, acquisitie en promotie en personeelsdiensten.

Onze administratieve afdeling houdt zich bezig met administraties en boekhoudingen van bedrijven. Wij hebben hiervoor overeenkomsten gesloten met belastingadviseurs, fiscalisten, accountants en boekhouders zodat de klant over alle diensten kan beschikken maar niet te veel betaald en één aanspreekpunt behoudt. Met deze modulaire aanpak kunnen wij ook voor uw klant te werk gaan.

Door onze gunstige tarieven voor payrollen kan er zelfs overwogen worden het personeel op deze wijze in te gaan zetten. Bij payrollen wordt u opdrachtgever en de payroll organisatie werkgever waardoor naast de salarisadministratie ook de arbeidsrechterlijke risico’s voor u worden weggenomen. Zo bent u bijvoorbeeld niet meer verantwoordelijk voor doorbetaling bij ziekte.

Om u te voorzien van een goede offerte zouden wij graag in een persoonlijk gesprek kennis maken en onze dienstverlening uiteenzetten om te komen tot een maatwerkoplossing.

Mocht u interesse of vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Monique Verkerk
Optimum Services

  1. Info@OptimumServices.nl

  2. 075 202 17 67 (algemeen nummer)


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten